Tunika er det nye i modebilledet

Tunikaen er kommet for at blive

Er en tunika ikke bare en kjole? Det spørgsmål får vi tit og svaret er nej. En tunika er kendetegnet ved en let overdel, som er utrolig komfortabel at have på. Den bruges ofte udover et par leggings eller man kan bruge den udover sit badetøj til strandturen. Den er perfekt at have i sin garderobe og man kan ikke komme udenom den denne sæson. Der findes både lange og korte tunikaer og vi guider dig herunder til hvordan du kan style den, så læs med og bliv klogere på den “romerske dragt”.

Til den varme sommerdag

Når Danmark viser sig fra sin bedste side og temperaturen når op over de +25 grader, så er der ikke meget andet end badetøj eller en løs flot tunika, som man kan holde ud at iføre sig. En tunika er let og nem at smide ud over sit badetøj, når man skal en tur på stranden, men den kan også sagtens bruges udover et par jeans om aftenen, når luften bliver lidt koldere. En tunika er oprindeligt en romersk dragt, hvilket lyder alt for sejt i vores ører! Dens lette og behagelige materiale har vundet mange pladser i modebilledet de sidste par år og med god grund.

Komfort er i højsædet, når det kommer til at producere tunikaer

Tilsæt et par jeans til

En tunika kan nemt bruges udover et par jeans for et moderigtigt look. Især materialet denim er en af de mest tidsløse materialer, som ofte ses på den modebevidste kvinde og som passer perfekt under en lang skjorte eller en skøn tunika. Jeans kan også bruges sammen med alle de andre beklædningsgenstande, som du har i garderoben, så man kan vel argumentere for, at det er et bæredygtigt valg – eller hvad? Vi godtager den i hvert fald! Vi har fundet nogle af de nyeste tendenser inden for jeans og vi synes, at du skal tage et kig på de moderne jeans fra Ofelia, som virkelig er et musthave til din garderobe!

En tunika er perfekt til de varme sommerdage

Accessories til dit outfit

Accessories er en vigtig del af dit outfit, hvis man vil skabe et flot helhedslook. Vi har samlet en masse trendy accessories, som med garanti kan pifte dit outfit op. Her er samlet alt fra tasker, nøglesnore til tørklæder og masker. Hvis dit outfit er lidt dæmpet i udtrykket, så er det her, at du kan spice det op ved at gå efter nogle mere fremtrædende farver, som giver et skønt tvist. Hop ind og shop løs og find de nye accessories til din nye tunika. Vi lover, at du forelsker dig i udvalget!