Perler – Meget mere end bare en rund genstand

Har du overvejet at lave smykker af perler, for at have lidt at lave når du har fri, eller er du bare glad for at lege med perler og vil du gerne lave et smykke, så kan du let komme i gang med det. Ved at finde perler til smykkefremstilling på nettet, vil du have muligheden for at finde lige præcis de perler du gerne vil ”lege” med.

Hvad findes der af perler

Når du har fundet ud af, at en perle er meget mere end bare en rund genstand, så vil du også finde ud af hvor mange forskellige perler, der findes. Det er en spændende verden at dykke ned i og blive klog på. Der er perler af enhver art, og derfor kan det også være godt at vide hvad de forskellige perler kan bruges til – så følg med her, og bliv lidt klogere på dit valg af perler til smykkefremstilling.

jewel photo

En ting er helt sikker, når du vælger perler, vil det altid være godt at vide hvad du ønsker at vise med smykket. Skal det være et blidt og følsomt smykke, eller skal det være et smykke, der viser noget råhed. 

Glasperler er muligt at få i stort set alle farver og nogle kan være i tonede skær, hvor det kan se ud som om overfladen er blevet slebet på den eller anden måde. Vælger du disse perler, når du skal i gang med at lave smykker, så får du perler, der er relativ billige og som sagt kan de fås i stort set alle kulører. Her kan det være aktuelt med flere af de stærke farver, også kaldet pangfarver, specielt hvis børnene skal være med til at lave smykker – et godt valg, når du leder efter perler til smykkefremstilling.

Det er også muligt at få perler, der kan være lavet af stentyper som jasper, der er en meget farverig stentype. Så er der også perler lavet af lapiz lazuli, der findes i en række af blå nuancer. Selvfølgelig kan du også få perler af turkis og koral, som er stenperler – du har altså frit slag, når du gerne vil have perler til smykkefremstilling – det er dit valg og dine perler.