Ikke dunkelt – Det tænder på et øjeblik

Du kender garanteret fornemmelsen fra en energisparepære, hvor der lige går et par minutter, før den her helt klar. Det er ikke den samme fornemmelse du vil få med en LED pære, når du tænder den er den klar i løbet af et øjeblik og du vil derfor meget hurtigere have det helt rigtige lys klar. 

En god fornemmelse hver gang i mange år

Når du skal bruge LED pærer, er det den samme fornemmelse du vil få gang efter gang, når du tænder dem, og det vil også blive år efter år, da de forsøg, der hidtil har været, viser at LED pærer har en levetid på helt op til 50 år. På lang sigt kommer det til at give en stor besparelse i forhold til almindelige pærer, og så begynder det hele straks at blive meget sjovere – for er der en økonomisk gevinst, kan det jo ikke betale sig at lade være.

LED photo

Der er mange som tror at lys bare er lys, de vil også blive meget klogere, når de vælger at bruge LED pærer, for her kan farvegengivelsen være meget forskellig fra en almindelig glødepære, en energisparepære og en LED pære. Der er en bestemt værdi man måler ud fra, der hedder Ra-værdi og her kommer glødepærer helt op på en værdi, der hedder 97-99. Hvor i mod både energisparepærer og lysstofrør kun rammer en værdi på 80-85, hvilket ikke vil være et godt valg til for eksempel badeværelser.

Vælger du så en LED pære, vil farvegengivelsen igen være oppe på et niveau der har en Ra-værdi på 95. Med tanke på den meget lange levetid i forhold til den almindelige glødepære, kan det altså på ingen måde betale sig at købe glødepærer længere. Når de har en farvegengivelse på helt op til de 95 i Ra-værdi, er du sikker på at få gode LED pærer, der kan bruges overalt i huset.

LED photo

God farvegengivelse, og god økonomi – det holder

Når du både får en bedre økonomi ved at vælge LED pærer, og du også får en bedre farvegengivelse, vil det være svært at argumentere for et andet valg af pærer. Det er 2 klare fordele ved at vælge pærer, og da LED pærer fås i mange forskellige former og modeller, vil du helt sikkert kunne finde den form for pære, du har brug for.

Kom i gang med at finde dine nye LED pærer i dag – du finder dem på nettet.